Новий звіт передбачає, що «Guerrilla» хоче випустити «автономну кооперативну гру» до Horizon Zero Dawn 2

За повідомленнями, наступна гра в серії Horizon: Zero Dawn від Guerrilla Games розробляється з планами повної трилогії, говориться в новому звіті, який передбачає, що спільне продовження на PlayStation 5 для відомої гри 2017 року з відкритим світом вже почалося.

Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn

У новій статті VGC з посиланням на кілька джерел, близьких до Sony, йдеться, що Horizon Zero Dawn 2 (чи як він буде називатися) спочатку призначався для випуску на PS4, але розробка в Guerilla тепер повністю змістилася, щоб зосередитися на наступному поколінні PlayStation, PS5, якій дістанеться все це свято.

VGC описує цей проект як «гігантський за обсягом, з великим ігровим світом і більшою свободою для його вивчення, ніж у його попередника», і в той же час пропонує амбітну спільну функцію, яка також буде включена до складу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn

Є навіть думка, що Guerrilla мала намір випустити «автономний спільний перегляд ігри» з прогресом, який може бути перенесений в Horizon Zero Dawn 2, але у звіті говориться, що неясно, чи збереглися ці плани досі, особливо враховуючи сьогоднішні обставини навколо COVID-19.

Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn

Звіт пішов за нещодавно віддаленим твітом з облікового запису Twitter Guerrilla Games Jobs, який використовував хештег #PS5 для оголошення вакансії старшого програміста з штучного інтелекту, який може внести зміни в дизайн і реалізацію систем, які змушують NPC жити справжнім життям.

Що б не відбувалося з потенційним Horizon Zero Dawn 2, швидше за все, не пройде багато часу, як ми дізнаємося більше, оскільки запуск PS5 все ближче і ближче.