Xiaomi в партнерстві з Samsung випустила перший в світі смартфон з сенсором камери на 108 мегапікселів. Тепер обидві компанії працюють разом над смартфоном з 150-мегапіксельною камерою, а новіе смартфоні з цією камерою покажуть публіці вже в кінці 2020 року.

Samsung Galaxy S10, скріншот з YouTube
Samsung Galaxy S10, скріншот з YouTube

згідно з попереднім звітом, надійний інсайдер Iceuniverse підтвердив, що смартфон з 150-мегапіксельною камерою вперше буде випущений Xiaomi в четвертому кварталі цього року.

Хоча датчик камери буде виготовлений компанією Samsung, південнокорейський гігант не стане першим, хто запровадить його в смартфон. В даний час немає інформації про те, яка модель смартфона Xiaomi буде оснащена цим сенсор камери з великою кількістю мегапікселів, але це лише питання часу.

Також інсайдери повідомляють, що OPPO і Vivo також випустять смартфони з 150-мегапіксельною камерою, але вони будуть випущені в першому кварталі наступного року і будуть працювати на чіпсеті Qualcomm Snapdragon 875.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Samsung Galaxy S10+, gettyimages
Samsung Galaxy S10+, gettyimages

Подивимося, хто з компаній першими зможе представити нові датчики.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що бюджетний iPhone SE 2 виявився крутішим флагмана від яблучної корпорації. Повідомляється, що iPhone XS Max програв по продуктивності бюджетнику, і все завдяки новому чіпсету від компанії. Такі показники гарантують успіх смартфону на ринку.

Як повідомляв Знай.uа 30-річний Porsche перетворили на справжній позашляховик. такий автомобіль здатний здивувати публіку, так як він Порше мало що залишилося, хіба що дизайн корпусу. Всередині ж розташований каркас.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Huawei знайшла альтернативу Google Картах від пошуковика. Тепер новий додаток буде виконувати роль навігації для власників смартфонів Huawei. Звичайно, функціоналу не так вже й багато, але довести з однієї точки в іншу новинка здатна.