Заїзд відбувся на трасі в Дансфолде, Великобританія. За кермом гібридного суперкара знаходився один і провідних Top Gear Кріс Харріс. Саме він і брав участь в гонці проти малопомітного винищувача-бомбардувальника п'ятого покоління. Видовище не просто вражаюче, а як мінімум захоплююче. Втім, все відомо, що винищувач може розвивати рекордну швидкість, але справа все в швидкості набору цієї швидкості, і в умовах гонки.

McLaren проти винищувача, скріншот відео

Попередньо, перед початком гонки, учасники погодили маршрут і наочно продемонстрували як це буде виглядати. Траса виглядає як трикутник, і такий самий трикутник винищувач повинен пролетіти у повітрі. Сам же винищувач досяг швидкості 880 км/год, що досить багато, і може здатися, що у суперкара просто немає шансів.

Відзначимо, що автомобіль, що бере участь в гонці, укомплектували бензоэлектрической силовою установкою на базі 4.0-літрового V8. Загальна віддача агрегатів McLaren Speedtail становила 1035 л. с. і 1149 Нм крутного моменту. З місця до 300 км/год супергибрид прискорюється всього за 12.8 секунди.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Коментувати результат перегонів немає сенсу, адже вся суть в тому, що відбувається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явився список смартфонів, які зможуть оновитися до MIUI 12 і Android 11. Сама ж прошивка додасть у роботу гаджета величезну кількість нових функцій, перероблений дизайн і поліпшену оптимізацію роботи програм.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали дизайн Windows 20. Правда, це справа рук дизайнера, який зумів поєднати інтерфейс Windows 10 з MacOS від Apple. Виглядає все максимально стильно.

Також Знай.uа повідомляв, що власники новеньких iPhone SE зіткнулися з неприємним обмеженням. Виявилося, смартфон не здатний виконувати одну функцію, яка доступна на смартфонах iPhone 11. Схоже, компанія зробила це спеціально, але не повідомила про це користувачів.