Популярна гра Microsoft Forza Street тепер доступна на платформах Android і iOS. Компанія випустила гру ще в 2019 році. Гравці можуть отримати безкоштовну машину, якщо увійдуть в програму і почнуть грати протягом перших 30 днів.

У Forza Street, хоча і не дуже насичена графіка гри, є досить багато якісних активів, узятих з інших ігор Forza. Це безкоштовна гоночна гра з декількома режимами, такими як: збір і реставрація легендарних автомобілів, оптимізоване управління кінематографічними гонками, і багато іншого. Microsoft запустила цю гру в квітні 2019 року.

Тепер гра доступна для завантаження iOS, Android і Samsung Galaxy Store.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Користувачі можуть завантажити гру прямо зараз з Google Play Store, iOS App Store і Samsung Galaxy store і насолодитися світом Forza з легендарною колекцією автомобілів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.