Honda інтегрує технологію Android Auto в туристичний мотоцикл Gold Wing поточного покоління. Мотоциклісти зі смартфонами з підтримкою Android 5.0 і вище зможуть користуватися такими послугами, як музика, телефонні розмови та обмін повідомленнями без додаткової плати.

Gold Wing Motorcycle, motor1

Проте вам потрібно буде гарнітура Bluetooth, яка продається окремо, щоб використовувати Android Auto під час їзди на мотоциклі Gold Wing.

Це оновлення заплановано на середину червня 2020 року, так як японський бренд хоче зробити доступними як Android Auto, так і Apple CarPlay на ще більшій кількості моделей.

Gold Wing є флагманським мотоциклом Honda вже більше чотирьох десятиліть. У 2017 році, коли в Північній Америці був анонсований абсолютно новий варіант, він став першим у світі мотоциклом з інтеграцією Apple CarPlay. Тепер з Android Auto ви отримуєте спрощений інтерфейс і зручне голосову навігацію. Система призначена для мінімізації відволікаючих чинників, щоб водії могли зосередитися на дорозі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.