Зображенням Huracan EVO RWD Spyder зможуть насолодитися 20 000 філателістів нової ери.

Першу цифрову колекційну марку італійці випустили спільно з Bitstamps, і через додаток її можна буде завантажити в гаджети. Відображена на ній 610-сильна відкрита двухдверка, розганяється до сотні за 3,5 с, дебютувала на початку травня цього року. Звичайно, для звичайних користувачів марка не представляє якусь цінність, але для справжніх колекціонерів і любителів суперкарів ця марка стане відмінним доповненням до колекції.

Lamborghini Huracan, motor1

Тираж марки з Huracan EVO RWD Spyder обмежений 20 000 примірників, а сама вона стане частиною тематичної колекції “The Automobili Lamborghini Collection”, присвяченій історії фірми з Сант-Агата-Болоньєзе і 20 легендарним суперкарі Lamborghini.

На жаль, паперових аналогів не буде, але от продавати їх за реальні гроші можна. Правда, про ціни не повідомляється, але справжні колекціонери готові викласти велику суму за такий рідкісний екземпляр.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.