Поки користувачі насолоджуються безкоштовною можливістю пограти в GTA V, експерти та інсайдери намагаються зрозуміти, коли варто очікувати нову частину. Аналітики повідомляють, що нова версія гри GTA вийде не раніше ніж у 2022 році. І цьому є кілька цілком логічних причин. Приміром, компанія не поспішає з виходом нової серії, так як GTAV, яку показали публіці ще в 2013 році користується популярністю і по сей день.

GTA VI
GTA VI

Інсайдер припускають, що GTA VI вийде вже на нових приставках PS5 і Xbox Series X. Схоже, гра змусить користувачів перейти на нові консолі, так як попередники не зможуть підтримувати гру. У неї точно має пограти кожен завзятий геймер, так як Rockstar ще не підводила своїх фанатів, так і гру розробляють вже 8 років.

GTA V
GTA V

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.