Розробники Microsoft допустили витік даних про Windows 10, завдяки якому стали відомі особливості нової прошивки. Оновлення отримало назву 20H2 і індекс 2009 не внесе глобальних змін в операційну систему. Втім, компанія все ж внесе зміни, і вони будуть дуже корисними.

Кращі альтернативи Microsoft Office
Кращі альтернативи Microsoft Office, pinterest.ru

Американська компанія акцентувала свою увагу на оптимізації продуктивності, мінімальному пакеті функцій і загальна якість роботи Windows 10. Будемо сподіватися, що компанія випустить оновлення без помилок, так як подібне вже відбувається на протязі останніх двох років, а страждають від цього мільйони користувачів по всьому світу. Що дивно оптимізація буде доступною в травневої прошивці, але ось вона стане доступною тільки восени. Схоже, компанія так буде тестувати нові функції ще до виходу оновлень, та отримувати відгуки від користувачів.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Випуск оновлення для ОС очікується у вересні-жовтні 2020 року.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.