Цей GMC 2007 Yukon Denali вийшов прямо з ігор Midnight Club, або навіть Grand Theft Auto 5.

Відео, що показують цей дикий GMC, мандрівний по вулиці, недавно привернули велику увагу в Reddit і привели нас до аккаунту власника в Instagram і TikTok. Автомобіль заслуговує на звання самого цікавого позашляховика США, в усякому разі, серед GMC 2007 Yukon.

Судячи по зовнішньому вигляду, була проведена всебічна робота з позашляховиком. Перший елемент, який ви помітите, - це дика райдужна голографічна плівка, яка прикрашає екстер'єр і реально створює враження, ніби автомобіль вийшов з відеоігри.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки
Показати ще

Надайте автомобілю унікальну стійку - це нестандартна система підвіски, в якій висота дорожнього просвіту піднята вгору ногою спереду і, мабуть, упала ззаду. Ми поняття не маємо, що підштовхнуло власника до того, щоб задня частина сиділа набагато нижче передньої, але, безумовно, можна оцінити всю роботу по перетворенню супер-м'якого GMC Yukon в автомобіль, який повертав би голови (для з будь-яких причин) поряд з будь-якою збіркою на SEMA Show.

Велике питання в тому, як Юкон буде водити машину. Ми підозрюємо, що хтось за кермом, ймовірно, не побачить велику частину дороги під ними з-за кута, під яким він сидить на дорозі. Також досить шокує те, що ви можете легально водити щось подібне на дорогах загального користування.

Надайте автомобілю унікальну стійку - це нестандартна система підвіски, в якій висота дорожнього просвіту піднята спереду, але опущена ззаду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.