Новенький Corvette Stingray 2020 року був зруйнований в результаті аварії десь в Сполучених Штатах.

Ці зображення були нещодавно опубліковані на сторінці C8 Corvette в Facebook, і хоча подробиць про інцидент надано не було, ми бачимо, що це був досить серйозна аварія. Ми сподіваємося, що ніхто не постраждав.

2020 Corvette C8, carscoops

Одна фотографія, що показує задню частину спортивного автомобіля з середнім розташуванням двигуна, показує, що частина спойлера була відірвана, і цілком може бути також деяке пошкодження заднього колеса з боку пасажира і компонентів підвіски. Більша частина пошкоджень, мабуть, зосереджена навколо передньої частини, де ми бачимо, що відірваний бампер, а вітрове скло також тріснуло. Також схоже, що подушки безпеки були розгорнуті при аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.