Прославитися в мережі не так вже й легко, але один з варіантів - зробити ризикові речі. Як ви можете бачити з першого кліпу, хлопець в зеленій толстовці з капюшоном сідає на велосипед і в'їжджає на своєму велосипеді на смугу зустрічного руху. Лише чудов велосипедист ухилився від авто. В іншому випадку наслідки були б дуже серйозними.

Незважаючи на явну відсутність логіки і серйозну небезпеку, він робить це знову і знову. В одному випадку він змушує авто повністю зупинитися.

Що ще гірше, на відео можна побачити дві поліцейські машини. Один здається припаркованим на узбіччі дороги, в той час як другий видно ближче до кінця кліпу і здається готовим покласти кінець трюкам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що умільці перетворили Honda Civic в гіперкар від Bugatti. Звичайно, під капотом не топовій двигун за тисяч доларів, але віддалено авто все ж нагадує унікальний люксовий спорткар.

Як повідомляв Знай.uа презентацію iPhone 12 перенесли через коронавіруса. Звичайно ж, вся проблема в пандемії, так як збірка від неї постраждав найбільше. До того ж, комплектуючі теж відчувають затримки, що вплине на кількість доступних iPhone 12 в перший час після презентації.

Також Знай.uа повідомляв, смартфон Google Pixel 4a показали вже в коробці. Повідомляється, що смартфон вже збирають, і девайси готові відправитися до своїм власникам, так що чекати залишилося недовго. Нагадаємо, що раніше інсайдери прогнозували презентацію гаджета до кінця травня 2020 року.