Компанія Samsung анонсувала ще одну версію Galaxy S20: Galaxy S20 Tactical Edition, яка обіцяє “готовий до використання військовий смартфон”. Він розроблений для трохи інший клієнтської бази, що вже випущені S20, S20 Plus, S20 Ultra або навіть mmWave S20.

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, the verge

Відразу варто відзначити, що S20 Tactical Edition - це просто звичайний телефон S20 з деякими додатковими програмними функціями і опціями безпеки в міцному корпусі Джаггернаут. З апаратної точки зору, Tactical Edition має ідентичні специфікації, з 6,2-дюймовим OLED-дисплеєм, Snapdragon 865, 12 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті, 128 ГБ пам'яті, підтримкою 5G з частотою менше 6 ГГц і з потрійною системою задньої камерою.

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition, the verge

Але, за словами Samsung, Tactical Edition “обслуговує унікальні потреби військових операторів”, пропонуючи додаткові програмні функції. До них відносяться режим нічного бачення, який відключає дисплей, щоб ви не осліпли, надівши окуляри нічного бачення, і можливість розблокувати телефон, коли він знаходиться в ландшафтному режимі . Існує також різко названий “режим невидимості”, який обіцяє “відключити LTE і відключити всі бездротовий мовлення для повної автономної зв'язку”, але це просто режим “у літаку”. Можливо, найкумеднішим є те, що Samsung розповідає військовим користувачам про корисність DeX, оскільки компанія стверджує, що режим емуляції ПК означає, що “оператори можуть використовувати пристрій для складання звітів, навчання або планування місії, перебуваючи в автомобілі або повертаючись на базу”.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Правда, звичайним споживачам він не буде продаватися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.