Не секрет, що компанія Sony досі мало що розповіла про PlayStation 5. Крім орієнтованого на розробників заходи, консолі нового покоління компанії відомо дуже мало. Звичайно, вже є деякі ключові деталі, такі як офіційні специфікації обладнання, так звані Audio 3D і новаторський SSD. Однак клієнти і шанувальники все ще чекають події, коли ми отримаємо “реальний” огляд нової консолі. Поки ця подія не настане, Sony поступово розкриває деякі ключові деталі про PS5.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Однією з особливостей, яка викликає великий шум в ігровому співтоваристві, є наявність SSD в PS5. Хоча компанія все ще не зацікавлена в розкритті нової консолі у всій її красі, ми отримали трохи більше інформації про технології нової консолі. SSD знову був у порядку денному на останньому корпоративному зборах Sony. За словами японського гіганта, “Solid State Drive”, що поставляється з новою консоллю, буде настільки швидким, що змусить систему працювати в 100 разів швидше, ніж PS4. Чи задоволені ви загальною продуктивністю вашого PS4? Нова консоль буде в 100 разів швидше. Правда, ігри теж не стоять на місці, порадують користувачів новою картинкою. Це також означає, що ігри будуть вимагати більше потужності.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.