Водії Ford Mustang досягли світової популярності завдяки своїм витівкам, і людина за кермом автомобіля цього мустанга не став винятком.

Цього водієві вдалося двічі відправити свій чорний Мустанг в канаву: спочатку на власній потужності, а вдруге, не повертаючи колеса в правильному напрямку при буксируванні з першої канави.

Витягування Mustang з канави, скріншоти

мабуть, аварія сталася 26 жовтня 2019 року в Нешвіллі, штат Теннессі, і була зафіксована на камеру відеореєстратором. “Пікап намагався витягнути Мустанг з канави, але, в кінцевому рахунку, відправив його в іншу канаву, що призвело до подальшого пошкодження автомобіля”, - розповідає він, описуючи відео, завантажене на YouTube ViralHog.

Кадри не показують, як Mk5 Mustang опинився в канаві, хоча вологий асфальт з мокрими плямами може дати нам підказку.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер було б легко звинуватити у всьому водія Мустанга, але якщо ви уважно подивіться на відео, ви зрозумієте, що в автомобілі Мустанга взагалі не було водія, який керував ним під час рятувальної операції. Так, з якоїсь причини ці хлопці думали, що Мустанг сам залишиться на асфальті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.