Як з'ясовується, Rolls-Royce в масштабі 1: 8 насправді є Rolls-Royce Cullinan. Автовиробник класу люкс насправді створить вам точну копію повнорозмірного позашляховика у вигляді унікального “предмета мистецтва”, в якому кожна деталь доводиться до досконалості.

Кожен мініатюрний Cullinan виготовляється вручну з використанням більш 1000 окремих компонентів. Цей процес може зайняти до 450 годин - більше половини часу, необхідного для створення повнорозмірного каллинана.

Потім масштабна модель розфарбовується вручну з використанням фарби Rolls-Royce, підібраною за кольором, і вручну полірується у відповідності з точними характеристиками бренду. Точно так само, як з реальною річчю, фарба наноситься за допомогою тонкої кисті.

Ці маленькі Cullinans навіть поставляються з повністю функціональними зовнішніми ліхтарями, керованими фірмовим пультом дистанційного управління, в той час як капот являє собою точну копію 6,75-літрового подвійного турбірованного двигуна V12 позашляховика.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Куллінан в масштабі 1: 8 поставляється у вітрині довжиною майже метр (39,4 дюйма). Транспортний засіб встановлено на глянцево-чорному підставі, встановленій на цоколі, хоча вікно Perspex можна зняти, щоб ви могли бачити автомобіль як можна більш докладно.

Правда, про ціну немає ніяких даних.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Зна.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.