Тюнінг-ательє Wald International взяла на себе завдання трансформації Mercedes-Benz G-Class попереднього покоління, і кінцевий результат дуже схожий на сучасний модельний ряд серії G63 AMG.

Названий “Чорним бізоном”, як і будь-який інший проект японського тюнера, комплект для вторинного ринку використовує оригінальні точки кріплення і підходить для німецького позашляховика покоління 2013-2018 років.

Mercedes-Benz G-Class, carscoops

На додаток до широкого корпусу, який виділяє кожен кут на додаткові 2 дюйма (50 мм), G-Wagen Wald може похвалитися ґратами Panamericana спереду, характерною рисою сучасних моделей AMG високого класу. Далі, є новий бампер з великими повітрозабірниками і вбудованими світлодіодними ДХО, в той час як задній бампер має схожий вигляд і включає в себе більш агресивний дифузор.

Mercedes-Benz G-Class, carscoops

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Підвищення видимості у нічний час забезпечується світлодіодною панеллю на даху, і цей G-клас також оснащений спойлером на даху і може бути додатково оснащений новим вентильованим капотом, який, як кажуть, покращує вентилювання турбокомпресорів. Спортивна вихлопна система з бічними вихлопними трубами також є частиною конструкції, надаючи автомобілю більш глибокий тон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple випустила нове оновлення прошивки iOS 13.5, який порадує публіку довгоочікуваними поліпшеннями. Повідомляється, що функція FaceID, яка може визначити особу власника, може працювати навіть тоді, коли власник одягнув маску.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple засмутила своїх користувачів. Інсайдери повідомляють, що яблучна компанія буде укомплектовувати iPhone 12 звичайними дротяними навушники EarPods.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google поліпшила роботу браузера Chrome, і тепер він більш захищений.