Астрономи, використовуючи дані NASA, вперше підрахували приблизну кількість планет-двійників Землі, на яких може існувати життя в галактиці Чумацький шлях. Результати дослідження вас точно здивують.

Космос, фото pxhere
Космос, фото pxhere

Вчені виявили щонайменше 8800000000 зірок з планетами, орбіта яких знаходиться в зоні оптимальних температур. Правда, до більшості людство не зможе долетіти, так як відстань занадто велика.

Наступним кроком буде перевірити, в цих планет атмосфера. Для цього знадобляться потужні космічні телескопи, запуск яких ще не відбувся. Втім, при просуванні прогресу з'ясувати наявність атмосфери на планетах не буде проблемою. У теорії, якщо на планетах вона буде, то вони можуть бути придатними для життя людини та інших живих організмів.

Космос, скріншот: YouTube
Космос, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За словами співавтора дослідження з Каліфорнійського університету в Берклі Джеффа Мерсі, найближча до Землі планета, на якій є життя, ймовірно, розташована в 70000000000000 миль від нашої планети, так що долетіти до неї з нинішніми передовими технологіями не вийде.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.