Команда NPE з Facebook тепер запускає CatchUp, додаток, яке допомагає вам залишатися на зв'язку з людьми, про яких ви піклуєтеся, але у цього додатка є деякі незвичайні функції.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Важливо підтримувати зв'язок з друзями та родиною, особливо під час самоізоляції і пандемії. Обмін повідомленнями і відеодзвінки - це відмінні способи спілкування на відстані, але спілкування з ким-небудь по телефону пропонує унікальний баланс як зручності, так і особистого спілкування. Ґрунтуючись на дослідженнях, розробники виявили, що одна з головних причин, по якій люди не дзвонять друзям і родичам частіше, полягає в тому, що вони не знають, коли вони готові говорити, або побоюються, що можуть зв'язатися з ними в незручний час. CatchUp вирішує цю проблему і навіть робить груповий виклик простим натисненням.

CatchUp, facebook

В CatchUp ви можете вказати, що готові розмовляти і телефонувати близьким друзям і членам сім'ї, які також є в додатку.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Одним дотиком CatchUp спрощує координацію або приєднання до групового виклику, тому ви можете додати декілька користувачів у дзвінок одночасно.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.