Passat в Швейцарії демонструє, мабуть, найгірший прояв автомобільних навичок.

Відео показує, як водій срібного Passat швидко заїжджає на парковку. Відразу ж, водій помилково оцінює в'їзд на парковку, ударяючи узбіччя на швидкості, а потім підстрибуючи на іншу сторону в'їзду і врізаючись в стіну.

Автомобіль величезну кількість разів вдаряє об стіну, і врізається навіть в шлагбаум. Навіть після повної зупинки, водій не зупиняється на досягнутому, і все ж хоче проїхати на територію парковки. Навіть з другої спроби не вийшло гладко.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Passat точно отримав серйозні пошкодження, так що без ремонту тут не обійтися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.uа поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.