Компанія Microsoft представила нову гру Minecraft Dungeons. Вона стала новою частиною популярної франшизи. Гра доступна на PlayStation 4, Xbox One PC (Microsoft) і Nintendo Switch. Правда, гру розробляє Microsoft, яка славиться великою кількістю невдалих оновлень Windows 10, з-за яких користувачі постійно відчували незручності, аж до видалення особистих даних мільйонів юзерів. Це-повідомляє нам зрозуміти те, що в грі є величезна кількість багів.

Minecraft, minecraft
Minecraft, minecraft

Як сказано в windowscentral.com, Minecraft Dungeons передбачає участь 4 гравців, які досліджують підземелля, борються з противниками і збирають різні предмети.

загалом, відгуки експертів по грі позитивні. Середній бал Minecraft Dungeons на Metacrititc на основі 11 оглядів становить 76/100. Зокрема, критики позитивно відзначають можливість гнучкого налаштування свого персонажа. Правда, деякі з хардкорних геймерів бачать сильне схожість з іграми Diablo. У будь-якому випадку, навіть при наявності копіювання деяких фішок гра вийшла цілком собі непоганий.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що учені знайшли докази того, що морські істоти пристосовуються до зміни клімату (глобальному потеплінню) в 6 разів швидше, ніж наземні тварини. У теорії, це дозволить мешканцям океанів зберегти свій вигляд завдяки відмінній пристосовності.

Як повідомляв Знай.ua поліція розшукує водія Audi RS6, який сам себе знімав на відео на швидкості в 350 км/год. Він ніс загрозу не тільки собі, але й іншим учасникам дорожнього руху. На щастя, все обійшлося.

Також Знай.uа повідомляв, що учені знайшли зв'язок між різноманітністю міських парків та імунітетом людини.