Вихід смартфонів з лінійки iPhone 12 може затриматися до кінця листопада 2020 року. Як повідомило видання GizChina з посиланням на представників інвестиційного банку Cowen, затримка відбудеться для всіх чотирьох нових моделей iPhone. Схоже, користувачам і справжнім фанатам яблучної корпорації доведеться почекати.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

В Apple виникли проблеми з розробкою і виробництвом нових iPhone, повідомили джерела. До того ж, в лінійці деякі з моделей отримають підтримку 5G, що сильно ускладнило розробку смартфона з нуля. Перенесення дати стосується як анонсу, так і дати виходу.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

У зв'язку з цим Apple може відкласти запуск смартфонів у продаж. Повідомляється, що вихід новинок може відбутися тільки в кінці листопада, а в Україні гаджети з'являться вже ближче до середини грудня.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.