В мережі постійно з'являються нові чутки про майбутню консолі PlayStation 5, і компанія Sony вирішила висвітлити деякі моменти. З учорашнього дня багато інсайдери повідомляють про появу на сайті виробника цікавої статті. У ній, крім уточнення основних переваг майбутньої консолі, мова йде також про майбутній анонс. Тепер ми точно дізнаємося, коли компанія представить консоль. раніше інсайдери запевняють, що це відбудеться вже на початку червня.

Sony PlayStation 5, gizchina

Нагадаємо, що ігри, за словами виробника, будуть запускатися “блискавично”. Звичайно ж, більшою мірою це залежить від оптимізації безпосередньо гри, а не від кількості операцій в секунду. До того ж, Xbox X Series буде трохи могутніше за свого конкурента від Sony.

Також варто згадки розроблений для PlayStation 5 контролер DualSence, який запропонує принципово нові можливості.

Звичайно, про дизайні поки немає ніяких даних, але рівно через тиждень, а саме четвертого червня, очікується офіційна презентація. Крім показу публіці безпосередньо PlayStation 5, можна сподіватися також на розкриття дати старту продажів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Фото Sony.com
Фото Sony.com

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.