Сполучені Штати і Китай досить довго були у сварці з-за безлічі проблем. З минулого року американський уряд намагається зруйнувати багато китайські компанії, які на думку США є загрозою безпеки. США заборонили багато китайські товари і наклали заборону на багато китайські компанії. Тим не менш, ми не бачили відповідних дій з боку китайців з точки зору заборон. За останніми даними, американський гігант соціальних мереж Facebook випустив новий продукт під назвою Collab.

Collab, facebook

Це додаток черпає натхнення у TikTok (китайське додаток) і прагне надати користувачам нову платформу для виробництва музики. Collab був розроблений відділом NPE (New Product Experiment) Facebook і випущений як бета-версія тільки для тестерів на iOS. Основною перевагою Collab є те, що користувачі можуть розділити коротке відео на три частини і створити три відео одночасно. Користувачі можуть завершити створення пісні, граючи на трьох різних інструментах поєднуючи їх разом.

Звичайно, користувачі можуть також співпрацювати з друзями, щоб завершити створення, надавши коротке відео. Новий продукт Facebook дуже схожий на TikTok. В даний час ці відео спочатку повинні бути доступні в стрічці Collab. Інші користувачі можуть використовувати його для створення своїх власних відео. Наприклад, якщо вам подобається гра на гітарі і голос іншої людини, ви можете відредагувати їх і додати в свою музику.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли сервіс стане доступним для всіх - не повідомляється.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.