Ніколи не буває приємним моментом, коли сусід дзвонить у ваш дверний дзвінок, щоб скаржитися на проблему, з якою ви можете мати або не мати справу.

Уявіть собі сюрприз жителя Чикаго, штат Іллінойс, по імені Майкл Маркус, коли сусідка, про яку він стверджує, що ніколи раніше не бачив, підійшла до його дверей, щоб сказати, що йому належить, Chevrolet Nova SS 1965 року занадто гучний. Це сталося в суботу вдень 20 лютого 2020 року, коли Маркус працював над своєю машиною.

На кадрах, знятих відеодомофоном, ми бачимо, як жінка представилася і відразу ж почала скаржитися на те, що “помаранчева машина” настільки гучна, що в її будинку гримлять вікна.

Owner of a 1965 Chevy Nova || 584 BBC Pissed his neighbor off and it’s going viral!!! ... LMFAO 🤣🤣🤣 LIKE & FOLLOW OUR FAN PAGE #OldRustyCarsHQ 👍🤙 Video credit - Michael Markus 👈 Subscribe to Michael Markus’s YouTube channel!! 👉 https://www.youtube.com/user/chicagopd50 👈 #BBC #ChevyNova #Pissingpeopleoff #MuscleCars #Share #Funnyvideos #AmericanMuscle #ViralVideos #CarOwners #WorldstarVideos #Howtopisssomeoneoff #MuscleCarFans #MuscleCarOwners #Horsepower #Lol #BadassCars #OldRustyCarsHQ #CarTalk #FacebookFamous #ClassicCarOwners #LoudMuscleCars #CarLife #Howitis #CarCrazy #NovaSS #Videostoshare #ComedyNews #ChevyCars

Geplaatst door Old rusty cars & new cars & car parts for sale Project cars op Maandag 4 mei 2020

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Коли вона запитує, чи потрібно, щоб машина була такою гучною, власник відповідає: “Ну, ось яка машина, це гоночна машина. Так буде кожен раз, коли я заїжджаю і виїжджаю. Відповідь явно не дуже сподобався сусідці, яка загрожувала Маркусу “іншими засобами втручання”.

Це не збентежило власника Chevrolet Nova SS, який сказав, що не може просто викинути машину, на яку він витратив 40 000 доларів, тому що хоче розважатися, їздячи на ній на роботу і назад кожен день. “Леді запитала, чи можу я тримати це в іншому місці або навіть не включати, тому що це турбує її. Я не погодився і сказав, що поїду на роботі і на роботу, подобається їй це чи ні”, - сказав власник автомобіля.

За словами власника, “вона пішла ні з чим не впоравшись”, так як він досі водить машину на роботу і назад. Він також каже, що ніколи її не бачив з тих пір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.