Гендиректор Sony Interactive Entertainment повідомив, що нова консоль PlayStation 5 стане інноваційним пристроєм, який значно змінить уявлення про ігрової індустрії. Щоправда, навіть у такий навороченій консолі є один великий мінус - її ціна.

PlayStation 5 \\ фото Sony
PlayStation 5 \\ фото Sony

За словами директора Sony, консоль не можна буде назвати відверто дешевої, але ціна повинна відповідати якості і продуктивності. Раніше експерти запевняли, що вартість буде коливатися в районі 500-600 доларів. Також аналітики запевняють, що цінник буде явно вище, ніж вартість Xbox Series X, що негативно позначиться на продажах, так як консоль від Microsoft за фактом швидше.

Sony контроллер, gettyimages
Sony контроллер, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.