Існує ряд мобільних додатків, які краще не встановлювати на смартфон. До них можна віднести ресурсо - та енергоємні додатки, додатки оптимізатори і програми для відстеження погоди.

Facebook одна з найвідоміших у світі соціальних мереж. Звичайно, це додаток дуже популярно, але для смартфона воно впливає негативно. Швидкої розрядки не уникнути.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Програми для погоди. У багатьох подібних програмах розробники використовують живі шпалери і анімовані карти, які швидко розряджають батарею. До того ж, вони можуть відстежувати місце розташування користувача, а розробники можуть продавати ці дані стороннім особам.

Антивірусні програми. Такі програми на смартфон даремні, а іноді завдають більше шкоди смартфону, ніж користі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Непотрібні браузери. Деякі стокові браузери від китайських виробників просто марні. Найоптимальнішим для смартфоном вважається браузер Google Chrome, яким користується майже половина користувачів Android-смартфонів.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.