Існує ряд мобільних додатків, які краще не встановлювати на смартфон. До них можна віднести ресурсо - та енергоємні додатки, додатки оптимізатори і програми для відстеження погоди.

Facebook одна з найвідоміших у світі соціальних мереж. Звичайно, це додаток дуже популярно, але для смартфона воно впливає негативно. Швидкої розрядки не уникнути.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Програми для погоди. У багатьох подібних програмах розробники використовують живі шпалери і анімовані карти, які швидко розряджають батарею. До того ж, вони можуть відстежувати місце розташування користувача, а розробники можуть продавати ці дані стороннім особам.

Антивірусні програми. Такі програми на смартфон даремні, а іноді завдають більше шкоди смартфону, ніж користі.

Популярні новини зараз
Українцям у Німеччині роздадуть гроші: скільки отримають біженці Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Непотрібні браузери. Деякі стокові браузери від китайських виробників просто марні. Найоптимальнішим для смартфоном вважається браузер Google Chrome, яким користується майже половина користувачів Android-смартфонів.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.