Останні кілька місяців Pixel 4a часто згадується інсайдерами в мережі. Інсайдери повідомляють, що його запуск відбудеться під час наступного заходу Google, присвяченого анонсу Android 11. Спочатку у звітах вказувалося, що, як і в минулому році, у нас будуть Pixel 4a і 4a XL. Однак відсутність послідовних доказів підтвердило той факт, що в цьому році пошуковий гігант не представить Pixel 4a XL. Тим не менш, це не означає, що вони не розробляли його до рішення відмовитися від його виробництва.

Google Pixel 4a XL, gizchina

Судячи з усього, компанія Google хотіла запустити серію Pixel 4a з моделлю XL. Місяць тому в мережі з'явилися фото цього смартфона, однак, це всього лише концепт.

Можливо, компанія випустить цей смартфон в жовтні цього року, але його вартість навряд чи буде бюджетною. З іншого боку, компанія направила ресурси на розробку і виробництво Google Pixel 5, який покажуть вже цієї осені.

Google Pixel 4a XL, gizchina

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.