Фахівець з кібербезпеки з Делі Бхавук Джайн виявив помилку в системі авторизації “Вхід з Apple”. З її допомогою зловмисники отримували доступ до акаунтів користувачів, якщо ті переходили на сторонні сайти, використовуючи обліковий запис в Apple. Про це розповів видання Forbes.

Apple, фото: Pxhere
Apple, фото: Pxhere

Тепер же компанія оцінила старання програміста, і вручила йому 100 тисяч доларів за виявлений баг, який ставив під загрозу роботу всієї системи Apple iPhone. Швидше за все, цей баг працював ще з 2019 року, коли його презентувала яблучна корпорація.

В Apple запевнили спеціаліста, провели внутрішнє розслідування і з'ясували, що до того, як вразливість прибрали, жодного випадку злому аккаунта не було виявлено. Нагадаємо, що ще в січні компанія Google Виявила в браузері Safari подібну помилку.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.