Apple тимчасово закрила більшість своїх роздрібних магазинів в США для безпеки співробітників і клієнтів, оскільки протести, викликані смертю Джорджа Флойда в Міннеаполісі, продовжують поширюватися по всій країні. Численні Apple Store були атаковані мародерами, що точно не піде на користь у фінансовому плані для компанії.

протести в США, фото CNN
протести в США, фото CNN

Apple стверджує, що закриття магазинів триватиме до неділі. В деяких місцях з великими ушкодженнями магазини можуть закритися на невизначений час, так що якщо ви хочете купити iPhone найближчим часом, краще це робити за допомогою онлайн-магазину, або прямо на сайті яблучної корпорації.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Нагадаємо, що протести не закінчуються, а некоторіе переросли в мародерські набіги на магазини і торгові центри.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.