Одна з особливостей Samsung Galaxy S20 Ultra, 108-мегапіксельна камера, одночасно є причиною апаратного обмеження. Нагадаємо, що із-за обмежень камери раніше смартфон не міг належним чином фокусуватися на об'єктах, які знаходяться на максимально близькій відстані.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Тепер коли користувач знаходиться дуже близько до об'єкта, Galaxy S20 Ultra попросить його трохи відсунути назад. Апарат також запропонує використовувати перемикач під назвою Close-Up Zoom. Це встановить масштаб в 1,5 рази і дозволить робити знімки, не наближаючись до об'єкту. Якість зображення постраждати не має, враховуючи крутість камери. Таким чином компанія зняла обмеження з камери, яка є однією з кращих на ринку, якщо вірити експертам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.