Компанія Apple почала продажі відновлених iPhone XR на своєму вебсайті. Ця пропозиція дозволяє заощадити від 100 до 120 доларів порівняно з новими смартфонами аналогічної моделі. Досить непогана угода, особливо, якщо врахувати, що і без зниження цін бюджетний смартфон.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

На вибір пропонуються версії з сховищем на 64, 128 і 256 ГБ. Зниження ціни залежить від обраної модифікації пам'яті.

Відновлені iPhone XR можна придбати у всіх стандартних колірних рішеннях, які доступні для нових смартфонів - білому, чорному, блакитному, жовтому і coral. Однак слід пам'ятати, що їх наявність може змінюватися. Що стосується відновлених смартфонів, то вони проходять всі перевірки, що і нові, так що по суті, це нові смартфони з деякими використаними деталями (корпус, датчик камери, процесор).

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.