Величезна кількість космонавтів на МКС розповідають, як відбувається життя на космічній станції. Однак тепер експерти розповіли, як йдуть справи з інтернетом.

МКС на орбіті Землі
МКС на орбіті Землі

Доступ в мережу на цій станції з'явився лише в 2010 році, і то, з метою знизити психологічне навантаження ізоляції від решти світу. На МКС інформація йде зі швидкістю до 3 мбіт у секунду, на Землю дані можуть йти зі швидкістю до 300 мегабіт в секунду. Однак, це в кращому випадку. Насправді ж швидкість близько 50 мегабайт в секунду. Так, у більшості з нас швидкість передачі даних навіть будинки вище, але цього більш ніж достатньо, щоб передавати інформацію, або дивитися відео в YouTube.

Вид з МКС, скріншот: YouTube
Вид з МКС, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Adidas почне виробництво спортивного взуття, і при цьому кількість відходів буде дорівнює нулю. У компанії вирішили використовувати трохи інші матеріали у взутті, що не впливатиме негативно на навколишнє середовище.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали топ-10 найпотужніших смартфонів. Дивно, але список захопили китайські флагмани, які мають рекордну кількість оперативної пам'яті.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі продають повністю згорілий спорткар Supra. Правда, від авто там нічого крім купи металу не залишилося. Напевно новий покупець витратив більше грошей на евакуатор, ніж на саме авто.