Китайський виробничий гігант, Huawei, все ще у сварці з урядом США з багатьох питань. Нещодавно з'явилися повідомлення про те, що Великобританія виключить Huawei з будівництва 5G на території країни. Тим не менш, недавній звіт стверджує, що це не пряме рішення. Вчора офіційний представник британського прем'єр-міністра Борис Джонсон заявив, що першим кроком у прийнятті будь-якого рішення з Huawei є розгляд санкцій уряду США щодо Huawei. У результаті Британський національний центр кібербезпеки (NCSC) повинен завершити оцінку.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Раніше Times повідомляла, що прем'єр-міністр Великобританії Джонсон розглядає різні варіанти збільшення інвестицій в місцеві телекомунікаційні компанії. Це допоможе їм підвищити свою конкурентоспроможність на ринку 5G. У повідомленні йдеться, що цей варіант є частиною більш великого плану Великобританії по зниженню залежності Великобританії від технології Huawei 5G.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що мародери у США вкрали 50 рідкісних авто, вартістю від 60 тисяч доларів за кожну. Дивно, але поліція не стала шукати викрадені авто, так як у неї є справи куди важливіші.

Як повідомляв Знай.uа у США масово відкликають нові автомобілі Ford Mustang. Повідомляється, що з-за неправильного розташування камери, у зв'язку з чим деякі функції для допомоги водіння можуть працювати некоректно, що може призвести до аварій в подальшому.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple просить власників iPhone оновити свою ОС до актуальної версії. За заявами компанії, оновлення виправляє небезпечну вразливість, якою можуть скористатися хакери.