“Бетмен” не з'явиться в кінотеатрах до жовтня 2021 року, але в березні режисер Метт Рівз показав новий “Бетмобіль”.

Перенесемося в майбутнє, і ми краще розглянемо модель, оскільки концепт-художник Джефф Фрост розмістив кілька фотографій на своєму веб-сайті, як буде виглядати новий автомобіль борця зі злочинністю.

Хоча зображення були швидко видалені, вони були завантажені і розміщені у Твіттері, де їх помітили кілька сайтів, включаючи Slashfilm.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як ви можете бачити, зображення відповідають більш раннім тизери і показують більше деталей Бетмобіля. Спереду є м'язистий бампер з вбудованими натискними планками. Модель також має вертикальні повітрозабірники, вузькі фари і широку сітку з червоним підсвічуванням.

Також ми бачимо опуклі передні крила і унікальний капот. Модель також має відносно просторий салон з двома сидіннями.

Правда, двигун чомусь не приховали за корпусом, що явно не найкраща ідея.

Як ви можете бачити по зображеннях, ця версія Бетмобіля більше схожа на модифіковану машину, ніж на якусь спеціально розроблену машину, таку як Tumbler, яка була показана у франшизі Бетмена Крістофера Нолана, на якій їздив Крістіан Бейл.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.