У минулі вихідні протестувальники і мародери вийшли на вулиці Лос-Анджелеса, а також десятки інших міст по всій території США, щоб висловити протест проти смерті Джорджа Флойда 25 травня в Міннеаполісі.

Відео нижче від YouTuber і автомобільного фотографа effspot дає нам шокуючий погляд на те, що сталося в Місті Ангелів.

Переважна більшість відео показує, як мародери вриваються в магазини і крадуть все, що вони можуть знайти. Одного разу грабіжники розбивають скляні вікна і двері в Alexander McQueen, крадуть багато дорогих речей з магазину модного одягу. Однак, для таких автолюбителів, як ми, все стає на свої місця, коли ютубер натикається на чорний Porsche 911 GT3 RS, який також був зруйнований.

Історія про те, як Porsche виявився таким, неясна, але ми можемо ясно бачити, що він зазнав аварії. Дах обвалився, швидше за все, після того, як на неї стрибнув людина або люди. Крім того, розбите заднє скло, розбиті бічні скла і позначено помаранчевим графіті. Двері пасажира також залишена відкритою, і сигнальні вогні блимають.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Мало того, що шокуюче бачити 911 розбитим, як це, але це досить дивно, мародери не вкрали його, і просто залишили його на дорозі. У якийсь момент в кліпі хтось чує, що у машини немає ключа, вказуючи на те, що власник, можливо, втік з допомогою ключа, щоб ніхто не міг вкрасти автомобіль.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.