Компанія Google модифікувала алгоритм видачі результатів фірмового пошуку. Тепер отримати відповідь на свій запит стане ще зручніше - компанія запустила нову корисну функцію, здатну надавати користувачам потрібну інформацію з інтернету ще швидше. Не секрет, що Google у верхній частині видачі відповідей показує швидкий відповідь, який був узятий з першого ж сайту. Це набагато спрощується використання пошуковика, але тепер все буде ще простіше. Тепер сервіс буде виділяти ключові дані, що набагато спростить пошук відповіді на питання.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Якщо пошук виконувався з допомогою Google Assistant, віртуальний помічник може прочитати виділений опис вголос. Повідомляється, що такий алгоритм буде працювати у всіх користувачів найближчим часом, так що оновлення появятяс протягом тижня.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.