Завантажити програми не з Google Play стане складніше. Постійна версія Android-додатки завершує збірку, поки не завершена. Відповідь на питання APK-файлу.

відеопрогравачі на iOS і Android
відеопрогравачі на iOS і Android, скріншот з відео

Раніше після скачування APK-файлу з Google Play мобільна ОС просто питала дозвіл на установку додатків з невідомих джерел. Тепер все зміниться, і користуватися платними додатками безкоштовно стане набагато складніше. Втім, ніхто не відміняв рутирование смартфонів, але це завжди виконується тільки на страх і ризик користувача. Тепер же нова версія ОС примусово закриває додаток, яке контактує з АПК, відразу ж після видачі дозволу на установку. Тобто якщо скачаний інсталятор був запущений з браузера, то це може призвести до втрати даних. Є така заборона законним - невідомо. Будемо сподіватися, що компанія не зробить цю функцію у фінальній збірці Android.

Паспорт у смартфоні, скріншот: YouTube
Паспорт у смартфоні, скріншот: YouTube

Компанія Google повідомила, що це результат роботи функції Scoped Storage, обмежує додаткам доступ до певних елементів файлової системи. Тестування функції триває.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.