Представлений минулого місяця флагманський смартфон Poco F2 Pro отримав продуктивне залізо, "упакований" в корпус з скла і металу. Звичайно ж, відомий блогер Зак Нільсон вирішив перевірити на міцність китайський гаджет, і відбувається зняти на відео.

За вже сформованою традицією перевірка почалася з тестування дисплея пристрою на стійкість до подряпин. Як і очікувалося від загартованого скла Gorilla Glass 5, видимі позначки на його поверхні з'явилися лише при контакті з гострим інструментом твердістю понад 6 одиниць по шкалі Мооса. Дисплей витримав і вплив вогнем, через деякий час біла пляма зникла з екрана. Смартфон витримав цю частину випробувань.

Однією з особливостей смартфона стала висувна фронтальна камера - блогер спробував витягти її з корпусу Poco F2 Pro, але механізм виявився міцним і не піддався на "провокацію". Так як в смартфоні висувний механізм камери, при падінні система автоматично закриває камеру в корпус, щоб уникнути пошкоджень. Блогер оцінив такий механізм, він дійсно працює.

Poco F2 Pro краш-тест, скріншоти

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фінальний тест на вигин апарат також переніс без видимих наслідків, хоча при першому підході в його корпусі щось виразно хруснуло. Втім, смартфон пройшов без проблем всі випробування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.