останнім часом на хакерських форумах і сайтах подібної тематики значно збільшилася кількість пропозицій зламаних акаунтів, які належать користувачам найбільшої платформи потокового відео YouTube.

Кіберзлочинці пропонують величезні списки реєстраційних даних, підкріплені кількістю передплатників на кожен обліковий запис.

Хакери давно зрозуміли цінність злому каналів YouTube. Такі атаки у першу чергу дозволяють їм отримати нову аудиторію, де вони можуть випробувати ряд шахрайських схем або шкідливих рекламних кампаній.

Крім того, є й інші застосування. Наприклад, деякі зловмисники зламують канали YouTube, а потім вимагають грошей від колишнього власника. Якщо б чоловік мав пристойну кількість передплатників і заробляв гроші, використовуючи відеоплатформу, він, швидше за все, заплатив би.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Тому, в принципі, немає нічого дивного у висновках дослідників з IntSights, чий звіт стверджує, що хакерські сайти наводнились пропозиціями про продаж зламаних акаунтів YouTube.

Ціна, звичайно, залежить від кількості передплатників, оскільки саме ця вартість може бути конвертована в гроші. Наприклад, початкова ціна каналу з 200 000 передплатників становить приблизно 1000 доларів.

Продаж зламаних акаунтів YouTube, скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.