Згідно з новим звітом, Google Chrome лідирує на ринку браузерів в 2020 році. Популярний браузер від пошукового гіганта зафіксував новий рекорд п'ятий місяць поспіль з новим максимумом - 69,8% частки ринку.

Браузер Google Chrome, business-text.com
Браузер Google Chrome, business-text.com

Звіт був опублікований аналітичною фірмою Net Applications з Каліфорнії, США. Частка ринку, що належить Chrome, була досягнута тільки тодішнім фірмовим браузером Microsoft Internet Explorer, який займав 70-процентну частку ринку ще в 2008 році.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Нагадаємо, що браузер компанії Edge набирає популярність в останні місяці. Очікується, що завдяки поточними темпами зростання частка Microsoft Edge до 2021 року складе 10,3 відсотка. Таким чином, при нинішніх темпах, схоже, що Google продовжить домінувати на ринку, поки якийсь новий гравець не з'явиться і не зруйнує ринок.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.