Соцмережа Twitter продовжує тиснути на Трампа і на його аккаунт. На цей раз розробники видалили його відео, нібито через порушення авторських прав. Нагадаємо, що раніше соцмережа під твітами Президента США додала галочку, яка попереджає користувачів про неправдивої інформації. У соцмережі повідомили, що вони просто намагаються мінімізувати впливи Трампа на майбутні вибори на території США.

Дональд Трамп, скріншот: YouTube
Дональд Трамп, скріншот: YouTube

Що стосується причини видалення відео, у Twitter повідомили, що вони отримали величезну кількість скарг від правовласників кадрів відео, яке репостнул Трамп собі на сторінку.

Дональд Трамп, скріншот: YouTube
Дональд Трамп, скріншот: YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.