Пару тижнів тому ми натрапили на Porsche Taycan Turbo 2020 року, який був розбитий і був виставлений на продаж в мережі. Нещодавно один з блогерів під ніком Rich Rebuilds вирушив у подорож, щоб побачити автомобіль для можливої покупки.

Porsche Taycan Turbo, скріншот відео

Оскільки у нас було всього кілька фотографій автомобіля з низьким дозволом, коли він вперше з'явився в мережі, важко було визначити, наскільки сильно він був пошкоджений. Це відео показує, що пошкодження досить серйозні.

Немає доступних відомостей про те, якого роду аварія завдала так багато пошкоджень, але цікаво те, що автомобіль отримав значні пошкодження з усіх боків. Ймовірно, це було зроблено на досить високій швидкості. Також можливо, що було більше одного удару.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

По більшій частині панелі кузова уникли занадто великого ушкодження, хоча в нижній частині корпусу є деякі деталі, які необхідно замінити. Велика частина дорогого ремонту видно тільки з-під автомобіля.

Щоправда, досі невідомо, чи купить він його.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.