Представлений ще в 2015-му Microsoft Edge довгий час сприймався як редизайн Internet Explorer і не викликав особливого інтересу у користувачів.

Однак, тепер компанія переробила його, створюючи браузер з нуля. На сьогоднішній день Edge користується 10% користувачів зі всього світу. Релізний версія Edge стала загальнодоступною ще в січні поточного року, але вимагала ручної установки з сайту Microsoft. Тепер же стало відомо, що браузер буде доступний в стокової версії Windows 10, причому можна обійтися без скачування.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

Після установки свіжа версія замінить застарілу, а всі налаштування, закладки та інші дані користувача мігрують в новий браузер автоматично. Щоправда, досі невідомо, чи оцінять користувачі старання Microsoft, так як до Google Chrome йому ще далеко.

Кращі альтернативи Microsoft Office
Кращі альтернативи Microsoft Office, pinterest.ru

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.ua компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.