Джерела японського видання Mac Otakara роздобули макет одного з прототипів iPhone 13 - флагманського смартфона Apple, запланованого до запуску в 2021 році. Правда, сліпо вірити у достовірність макета не варто - до виходу цього смартфона більше року.

Макет вказує на те, що в iPhone 13 компанія Apple зможе відмовитися від широкої верхньої межі екрану, так званої “чубчика”. Відсутність верхньої межі екрану в iPhone 13 є головною відмінністю смартфона від актуальних моделей. Швидше за все, компанія зможе впровадити всі датчики і фронтальну камеру під сам екран, і це не факт, так як таких технологія в смартфонах мало у кого є.

iphone 13

На задній поверхні iPhone 13 тільки одна помітна нововведення. Смартфон оснащений п'ятьма камерами, розташованими хрестом. Досить незвичайне розміщення камер, і їх характеристики поки невідомі.

iphone 13

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть публіці в найближчим часом, і у компанії розповіли про ключові особливості нового гаджета. Повідомляється, що новий девайс, зможе працювати з безконтактної оплатою навіть на території України, що точно порадує фанатів корпорації.

Як повідомляв Знай.uа компанія Bosch представила унікальний сервіс, який може врятувати мільйони життів. При падінні з мотоцикла з будь-якої причини, система буде викликати на місце ДТП швидку та інші служби, щоб підвищити безпеку їздця.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google додала підтримку iPhone в сервіс USB-C Titan. На сьогоднішній день вона вважається чи не найкращою на ринку, і все це поміщається в корпус флешки.