Хоча Lotus вже розробляє гіперкар, здатний струсити індустрію, професійний японський автомобільний дизайнер Йосуке Ямада представив, як може виглядати інший високопродуктивний автомобіль британської марки.

Ямада сказав CarScoops, що хоче створити Lotus в тому ж дусі, що і суперкари Ferrari FXXK і Aston Martin Vulcan.

Lotus Ultimate Track Car, carscoops

Дизайнер, що працює на японського OEM-виробника, повідомив, що аеродинаміка зіграла ключову роль в його дизайні. Крім того, передбачалося, що він буде легким, як і всі моделі Lotus.

“Моя найбільша проблема при створенні цього дослідження полягала в тому, як об'єднати і збалансувати спортивні поверхні з аеродинамічними плавними формами, не роблячи їх занадто худими або крихкими”, - сказала Яманда. “Я завжди захоплювався тим, як Lotus вдалося створити скульптурне вираз на своїх автомобілях”.

Популярні новини зараз
Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Українцям запропонували перейти на новий тариф: зменшить рахунки за світло Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Lotus Ultimate Track Car, carscoops

Звичайно, ніякого відношення до виробника ці фотографії не мають, так що сподіватися на вихід цього авто не варто.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вчені з NASA повідомили, що до Землі наближається небезпечний астероїд великих розмірів. Правда, він не буде знаходитися дуже близько до Землі, так що переживати точно не варто. Але в ширину космічне тіло досягає 570 метрів.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, чого чекати від виходу iOS 14, яку представлять вже під кінець цього місяця. Наприклад, з'явиться вбудований перекладач, а також підтримка стилуса Apple Pencil, який раніше використовувався на планшетах компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що оновлений браузер від Microsoft став доступним всім користувачам Windows 10. тепер Microsoft Edge буде вбудованим браузерів в Windows 10, так що після оновлення він з'явиться на ПК у кожного користувача.