Минулого тижня єксперты з Sensor Tower показали звіт, у якому докладно описується продуктивність завантаження TikTok (програми для створення коротких відео). За даними компанії, китайське додаток є найбільш завантаженим у світі додатком у травні 2020 року.

TikTok статистика, gizchina

Сьогодні Sensor Tower знову опублікував фінансову оцінку TikTok. За даними компанії, TikTok залучила понад $95,7 млн в App Store і Google Play. Це значення більш ніж в 10 разів більше, ніж у травні минулого року. Серед них близько 89% виручки припадає на китайський ринок. Цікаво, що ринок США займає друге місце, забезпечуючи 6,2% виручки. На третій позиції знаходиться турецький ринок, на який припадає 1,2%.

Що ж, TikTok залучив більше коштів, ніж важкоатлети, такі як YouTube, на другій позиції з доходом у 78,4 мільйона доларів. Для YouTube цей показник виріс на 77,3% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Американські користувачі внесли 55,7% доходу YouTube, за ними йдуть японські користувачі, на які припадає 11,8%.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Згідно зі статистикою, країною з найбільш встановленими додатками TikTok у травні є Індія. З 111,9 мільйонів завантажень на частку Індії припадає більше 20% всіх завантажень. Незважаючи на кілька попереджень від вищих посадових осіб США, на США все ще припадає 9,3% всіх завантажень TikTok.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.