Genesis G80 2021 року раптово загорівся на дорозі.

2021 Genesis G80, carscoops

Представлений на корейському ринку в кінці березня, зовсім новий Genesis G80 продемонстрував багатообіцяючі відгуки. Однак 54-річна жінка-власник не отримувала задоволення від свого нового представницького седана Genesis протягом більше одного місяця, так як моторний відсік її машини загорівся на швидкісній автомагістралі Namhae в напрямку Чінджу.

Помітивши полум'я, спалахує з-під капота, водій зупинив машину на узбіччі тунелю Чанвон-2. Вогнеборці швидко прибули на місце й загасили вогонь через сім хвилин. На щастя, водій не постраждав.

Однак збиток, завданий автомобілю, значний. Капот і передній бампер згоріли повністю, частині передніх крил також розплавилися, і фарба на них також була знищена полум'ям.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Повідомляється, що причина пожежі не встановлена. Як завжди в подібних випадках, є дві гіпотези: несправність транспортного засобу або помилка водія. Поліція і пожежна служба в даний час намагаються встановити точну причину аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.