Як відомо, вже в липні відбудеться реліз фінальної стабільної версії операційної системи MIUI 12 заснованої на Android 9 Pie або Android 10 в залежності від конкретної моделі телефону. Тепер же компанія опублікувала список моделей смартфонів, який не отримають оновлення до актуальної версії прошивки. Деякі з них дійсно застарілі. Втім, така ціна за бюджетні смартфони, приблизно через 2 роки компанія про них забуває, і доводиться користуватися застарілими ОС, або ж купувати новий смартфон.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Цілих п'ятнадцять моделей мобільних пристроїв китайської корпорації визнали застарілими. Деякі з них мають пристойний запас потужності, але компанія не хоче підтримувати вже застарілі смартфони.

Повідомляється, що припиняється програмна підтримка таких моделей, як Redmi Note 4X, Redmi 4X, Redmi Note 5A, Mi 5C, Mi Max 2, Mi Note 2, Mi Mix, Mi 5s, Mi 5s Plus, Redmi 5 Plus, Mi 5X, Redmi 5A і Redmi 5. Варто відзначити, що всі ці моделі були випущені до 2018 року, так що їх компанія вирішила не підтримувати більше актуальними ОС.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розумний браслет Xiaomi Mi Band 5 покажуть вже 11 червня, і у нас є кілька подробиць про цю новинку. Наприклад, гаджет буде підтримувати технологію безконтактної оплати NFC, і вона буде працювати навіть на території України.

Як повідомляв Знай.uа співробітники Apple підтвердили перенесення виходу iPhone 12. Схоже, компанія через пандемії все ж не встигла вчасно розробити і зібрати належну кількість iPhone 12, так що фанатам компанії доведеться почекати.

Також Знай.uа повідомляв, що власники смартфонів Xiaomi масово скаржаться на роботу гаджетів під управління MIUI 12. Відзначимо, що в компанії не вперше відбуваються подібні проблеми.