минулого місяця користувачі Windows 10 отримали велике оновлення May 2020 Update, в якому з'явилися нові поліпшення і можливості. А також додаткові проблеми. Про частину з них вже повідомляли раніше, але тепер Microsoft і Lenovo оновили документацію і внесли туди нові відомі помилки. Крім того, що користувачі скаржаться на нав'язливі повідомлення, з'явилися й інші проблеми, про які компанія не знала за впровадження оновлення для користувачів.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Однією з проблем стала помилка щодо роботи зовнішніх моніторів. Вони можуть працювати нестабільно, якщо користувач намагається щось намалювати в ряді програм типу Whiteboard або Word. Що дивно, проблема виникає тільки тоді, коли зовнішній монітор підключений до ПК. Компанія вже знає про помилку, і виправить її в наступному оновленні. Швидше за все, в найближчі 2 тижні.

Єдиним варіантом для тих, хто не може працювати з це помилкою - зробити “відкат” ОС до попередньої версії.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.