Twitter додає ярлики для перевірки фактів в твіти, які помилково пов'язують нові швидкі мобільні мережі 5G з коронавірусом.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Замість того, щоб видаляти або приховувати такі твіти, Твіттер показує на них повідомлення, яке говорить “Отримати факти про Covid-19”. При натисканні користувачі потрапляють на сторінку під назвою “Ні, 5G не викликає коронавірус”, яка спростовує теорію змови, посилаючись на заслуговують довіри веб-сайти ЗМІ та інші офіційні джерела.

У заяві, направленій CNBC, представник Twitter заявив: “Ми віддаємо пріоритет видалення контенту COVID-19, коли у нього є заклик до дії, який потенційно може завдати шкоди. Як ми вже говорили раніше, ми не будемо вживати примусові заходи у відношенні кожного твіту, який містить неповну чи спірну інформацію про COVID-19”.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Вступ лейблу сталося після того, як у травні було обіцяно, що Twitter перевірить дезінформацію коронавіруса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що люксовий китайський седан Genesis G80 загорівся прямо серед автомагістралі. Правда, причини пожежі поки не повідомляється, але варіантів кілька. Зазвичай, таке відбувається або з вини авто, або з вини самого водія. На щастя, водій не постраждав.

Як повідомляв Знай.uа iOS 14 подарує власникам iPhone ще одну круту функцію. Тепер стічні програми зможуть записувати дзвінки, але про це повинні бути попереджені обидва абонента. Такі закони США.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Xiaomi відмовилася від оновлень 15 моделей смартфонів. Тепер користувачі гаджетів, які випустили до 2018 року не зможуть оновитися до актуальної версії ОС.